Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.

Novice

UNIVERZIJADA - TAIPEI 2017

UNIVERZIJADA - TAIPEI 2017 - SLIKE NA SPODNJI POVEZAVI

Luka Bojanc NAJ ŠPORTNIK Gimnastične zveze Slovenije

V soboto 23. 1. 2016 je v hotelu Bernardin v Portorožu potekala slavnostna podelitev Špornik leta 2015 pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije. Na prireditvi, katere rdečo nit je predstavljala uspešno prehojena pot našega šampijona Mitje Petkovška, so podelili priznanja za najuspešnejše telovadce, njihove trenerje in sodnike v letu 2015.

Naslov najuspešnejšega slovenskega mladinca je prejel Novomeščan Luka Bojanc. Med člani je najboljši Sašo Bertoncelj, drugi Žiga Šilc in tretji Alen Dimic. Najboljša članica pa je Teja Belak.

Laskavo priznanje, ki ga je Luki podelil Mitja Petkovšek, pomeni mlademu Novomeščanu vzpodbudo za delo v prihodnje, saj se z letom 2016 pridružuje članski ekipi.

Gimnast Luka Bojanc prvič v članski vrsti

V nedeljo 11. 10. 2015 je v Mariboru potekal 48. Šalamunov memorial, ki so se ga udeležili tekmovalci 13 drzav.

Prvič v njegovi 13 letni gimnastični karieri je Luka Bojanc nastopal v članski vrsti. V njegovem turnusu je nastopal tudi gimnastični as Slovak PIASECKY Samuel, kar mu je predstavljalo še poseben izziv.

Moderator prireditve in priznani mariborski trener Aleksander Šajn je Luka na njegov prvi nastop pospremil z besedami: »Na bradlji se nam bo predstavil mladi up Slovenske gimnastike Luka Bojanc«. Luka je vajo izvedel zelo lepo, le pri seskoku je naredil napako.

Preberi več

13.700 , Lukova najvišja ocena do sedaj

Na pokalu Viča je Luku uspela zelo lepa vaja na bradlji. Za nastop je dobil najvišjo oceno do sedaj v njegovi gimnastični karieri 13.700. Poleg bradlje je zmagal tudi na krogih in v mnogoboju absolutno. Ta nastop na bradlji, mu daje lepe možnosti in vzpodbudo za prihajajoči prestop med člansko vrsto.

 

LUKA BOJANC

Copyright © 2014 Luka Bojanc. Vse pravice pridržane. Designed by team.slojoomla.si/.